понеделник, 14 декември 2015 г.
Ягоди с бишкоти и крем "ала тирамису" 02 Юни 2007
( в чаши, но може да направите и вкусна и лека тортичка)
Рецептата си е пълна имровизация - 500г маскарпоне или друго сметаново сирене(може и Крема, дори вкуса е по-пикантен), 200мл добре разбита течна животинска сметана, пудра захар на вкус, бишкоти и ягоди. Аз напръсках бишкотите с ябълков сок(просто това имах под ръка). Сложих малко крем, после ягоди(нарязани), пак бишкоти, крем и ягоди. Охладете в хладилника, а ако искате замазете и така ще имате чудесен сладолед! Може дори да сложите пасирани ягоди в крема, за да е розов.
Добър апетит! ::)
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар